Over mij

Elke is de fijnste tekstschrijver met wie ik ooit heb samengewerkt.” – Annelien Besijn, eigenaar & communicatiestrateeg MORE2COMM

Elke weet met haar teksten naadloos een juiste vertaalslag te maken naar de wensen van haar klant.” – Dorine van Moorsel, projectmanager Sanquin Communicatie

“Betrokken bij de klant, oplossingsgericht en gedreven om een mooi resultaat te halen.” – Lyanne Lamar, eigenaar Lamar communicatie

Duurzaam

Helaas bestaan er nog geen keurmerken voor duurzame tekstschrijvers, maar als je er eentje wilt inschakelen (vanwege het duurzame-inkoopbeleid van je organisatie bijvoorbeeld) ben ik je vrouw. Ik kom op mijn elektrische fiets bij je langs (of m’n hybride auto, als het heel hard regent …) en werk aan huis met 58 zonnepanelen op het dak. Mijn brandstof tijdens het werk is een grote beker fairtrade thee met havermelk.

Mijn back-up

Ik werk regelmatig samen met mijn goede vriend en collega-tekstschrijver Erwin Rooyakkers. Heel handig als ik back-up nodig heb bij vakantie of een te grote klus voor mij alleen krijg aangeboden. Daarnaast kan ik een beroep doen op mijn schrijfcollega’s bij Tekstnet.

Tekstnetlid

Ik ben aangesloten bij Tekstnet, vereniging van tekstschrijvers. Met intervisiebijeenkomsten, workshops en collegiale feedbacksessies houden we elkaar scherp en blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Hoezo roodborstje?

Mijn logo is een roodborstje omdat dit vogeltje in sprookjes en spirituele verhalen symbool staat voor creativiteit, hoop, vernieuwing en het brengen van nieuws. In levende, vliegende lijve schijnen roodborstjes ook heel communicatief te zijn (al heb ik zelf nog nooit een diep gesprek met ze gevoerd). 
Creatief en communicatief, dat zijn omschrijvingen die goed bij mij als schrijver passen. Verder ben ik razend nieuwsgierig, inlevend, betrokken, zorgvuldig, goed meedenkend, analytisch sterk, flexibel en vindingrijk.